Poslovna priložnost, kot je še ni bilo

Postani naš poslovni partner, z nakupom enega izmed paketov in si zagotovi doživljenjsko izplačilo provizije.

Smo prvo Evropsko podjetje, ki trži izdelke s konopljo preko Multi Level Marketinga (MLM).

IN naš cilj je postati vodilno podjetje v EU za prodajo izdelkov iz konoplje. Iščemo ambiciozne poslovne partnerje, ki želijo nekaj več od življenja. V našem podjetju je poskrbljeno za vaš uspeh z znanjem, izkušnjami, vodenjem in izobraževanjem.

Ne izpustite te priložnosti. Pridružite se pozitivni, hitro rastoči ekipi, ki vas lahko takoj sprejme medse in vam pomaga izgraditi poslovni uspeh. Provizijo dobivate od naročil vaših strank do konca vašega življenja. Kar pomeni, da ste za svojo pokojnino lahko poskrbeli sami. In na stara leta ne boste odvisni od vaših najbližjih. Niti si najbrž ne želite biti nekomu v breme.

Prilagodljiv čas, odličen plačilni sistem. Izdelki, ki so po kakovosti v samem svetovnem vrhu. Izkušena ekipa mentorjev, z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami.  Vse to in še več je pravi recept za uspeh. Vse, kar potrebujete, je trud in čas.

Nakup in prodaja izdelkov iz konoplje in CBD-ja na spletu še nikoli ni bila tako enostavna. Kaj torej čakate? Pridružite se nam!

Pridružite se naši ekipi še danes. (LINK)

Trženje na več ravneh: Najboljše kar je, da lahko delate od doma

Če se že ukvarjate s podjetništvom in še posebej s trgovino na internetu, bodite pozorni, ker vam bo všeč, kaj je tukaj. Nahajate se na pravem mestu za informacije o MLM podjetju, ki vam bodo spremenile življenje. Močno verjamemo, da je izgradnja podjetja za trženje na internetu ena najbolj pametnih stvari, ki jih lahko s svojim denarjem in časom počnete v današnjem nestabilnem gospodarstvu. Zakaj torej imamo delo na domačem  računalniku (mrežni marketing) na spletni strani CBD? No, CBD industrija je v razcvetu in bo še naprej rasla  v naslednjih letih.

Pravzaprav naj bi do leta 2022 dosegla 22 milijard dolarjev. Kdo ne bi želel deleža tega?

Težava je v tem, da če nimate veliko lastniškega kapitala za proizvodnjo in proizvodnjo konoplje / CBD, so možnosti zelo omejene in je zelo majhna možnost, da lahko povprečen človek vstopi v ta nov sektor.

Vstopite v Eurosativa sistem in našo poslovno priložnost že z minimalno investicijo.